Over ons

Welkom bij De Modemaker  - Laat je stijl stralen met zelfvertrouwen!

Verken de beste mode en innovatie bij De Modemaker, jouw toonaangevende bestemming, gepresenteerd door LV Commerce. Geworteld in een passie voor hoogwaardige producten en diverse stijltrends, hebben we een selectie samengesteld die jouw eigen modereis uniek weerspiegelt.

Geschiedenis: Opgericht door de visionair Anders en met trots onder leiding van LV Commerce, is De Modemaker meer dan alleen een modewinkel - het is een meeslepende ervaring gericht op het herdefiniëren van jouw stijl. Anders, met een leven lang toewijding aan mode, maakte de sprong van een succesvolle carrière als mode-stylist naar het ontwerpen van onze eigen kledingcollectie. Sinds die bescheiden beginjaren is ons team gegroeid en heeft het de volledige fusie van creativiteit en ondernemerschap tot uiting gebracht.

Bedrijfsgegevens:
Winkelnaam: De Modemaker 
BedrijfsnaamLV Commerce
KvK-nr: 81197349
BTW Nummer: NL003540055B04

Adres
: Professor Kamerlingh Onneslaan 88B, 3112 VJ, Schiedam, Zuid-Holland, Nederland
Contactformulier: Klik hier

E-mail: info@demodemaker.nl
Telefoon+31646264044

Onze Reis: De Modemaker is een bewijs van Anders' visie en de toewijding van LV Commerce aan uitmuntendheid. Van ontwerp tot levering streven we naar een naadloze winkelervaring die voortdurend jouw verwachtingen overtreft.

Waarom kiezen voor De Modemaker ?

Zorgvuldig samengestelde selectie: Ontdek zorgvuldig samengestelde collecties die diverse stijlen omvatten en de perfecte keuze bieden voor elke gelegenheid.
Kwaliteitsgarantie: We werken samen met betrouwbare merken om ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen.
Klantgerichtheid: Jouw tevredenheid staat voorop, en ons klantenserviceteam staat klaar om je bij elke stap te helpen.
Veilige aankopen: Winkel met vertrouwen, wetende dat jouw transacties veilig zijn en jouw privacy is beschermd.
Snelle levering: Ervaar de vreugde van snelle en betrouwbare ontvangst van jouw modediscoveries dankzij efficiënte levering.
Onze Visie: De Modemaker streeft naar een wereld waarin mode meer is dan een noodzakelijkheid - het is een vreugdevolle verkenning van zelfexpressie. Onze toewijding aan kwaliteit, diversiteit en klanttevredenheid streeft ernaar om voortdurend jouw verwachtingen te overtreffen.

Bedankt dat je voor De Modemaker hebt gekozen. We kijken ernaar uit om deel uit te maken van jouw reis naar een meer stijlvolle en zelfverzekerde jij. Laat je stijl schitteren met De Modemaker  - waar mode individualiteit ontmoet!